Til hovedinnhold

Grillutstyret du må ha

Grill perfekt

Med det rette utstyret for hånden blir grillingen enklere og morsommere. Dette trenger du.

Grillutstyret du må ha

Med det rette utstyret for hånden blir grillingen enklere og morsommere. Dette trenger du.

  1. Bruk en stålbørste for å pusse grillristen ren med. Pensle gjerne både grillristen og maten med en nøytral olje for at maten ikke skal sette seg fast.
  2. Bruk opptenningsrør i stedet for tennvæske når du skal fyre opp grillen, tennvæsken kan nemlig sette uønsket smak på maten. Med et opptenningsrør får du et bedre utgangspunkt for å grille mat som lukter sommer og smaker krydder.
  3. Bruk grillklype eller steke-spade i stedet for grillgaffel. Med en gaffel stikker du i kjøttet slik at kjøttsaftene siver ut, og kjøttet kan fort bli tørt.
  4. For perfekt resultat bør du bruke et steketermometer, og lære deg de forskjellige temperaturene de forskjellige kjøtt-typene skal ha.
  5. Pakk inn kjøttet i folie når det har riktig kjernetemperatur, og la det hvile i minst fem minutter før servering. Da får kjøttet satt seg og resultatet blir saftig. Dette gjelder både store og mindre kjøttstykker.
  6. God grillmusikk. Lag en liste med dine favorittsanger som setter en god grillstemning!

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit