Til hovedinnhold

Amalies grovbrød-serie

Sunt og godt

Amalie Iuel er en av Norges fremste friidrettsutøvere med syv NM-gull og et OL bak seg. Som idrettsutøver er brødmat en viktig del av hennes daglige kosthold. Da Amalie fikk muligheten til å utvikle sitt eget brød, tok hun utfordringen på strak arm.

Amalie Luel smiler og ved siden av ser vi brød fra hennes grovbrødserie

Amalie brukte lang tid på å finne oppskriften på det perfekte brødet. Hun stilte høye krav til næringsstoffer, holdbarhet, konsistens og smak. Målet var å lage et brød som var like godt som det var sunt. Dette skulle være et brød alle kunne like, og med hjelp fra Goman-bakerne ble det omsider suksess.

Amalies grovbrød er laget med havre, chia og hirse, og inneholder kostfiber og protein.

Etter suksessen med grovbrødet har serien blitt utviklet videre, og endelig lanseres Amalies grove rundstykker. Rundstykkene er like sunne, har en grovhet på 93 % og er like saftige som det populære brødet. Fordelen med rundstykkene er at pakningene er mindre, og bedre egnet for mindre husstander og enslige som kan ha problemer med å spise opp et helt brød. Rundstykkene passer også perfekt i matpakka!

Amalies grove rundstykker er i likhet med Amalies grovbrød nøkkelhullsmerket, rike på proteiner og kostfiber. Rett og slett et godt, sunt og praktisk produkt.

NB: Brødet og rundstykkene er ikke tilgjengelig i Sogn og Sunnfjord, samt nord for Steigen.

Trenger du litt inspirasjon for ekstra gode brødskiver, prøv Amlies energi- og favorittskive eller konkurranseskive her! 🍞😋

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit