Til hovedinnhold

Karriere i Extra

Mange muligheter

Extra har butikker over hele landet, og når du jobber i Extra blir du del av et stort og inkluderende fellesskap. Sammen jobber vi for å gi kundene våre den beste servicen og den hyggeligste handleopplevelsen.

I EXTRA ER DET MANGE MULIGHETER!

Se alle ledige stillinger hos Coop

DRIFTSJEF

Driftssjefen må ha svært god forståelse for butikkdrift. Du er ansvarlig for å følge opp butikksjefene i din region, og jobber sammen med dem om budsjetter, resultatoppnåelse og oppfølging av butikkdriften.

BUTIKKSJEF I EXTRA

Butikksjefen er butikkens øverste leder. Du har hovedansvar for den daglige driften og for at kundene skal få en god handleopplevelse og finne det de forventer hos Extra. Butikksjefen har også ansvar for de ansatte, må like å jobbe strukturert og effektivt og kunne skape et godt og utviklende miljø.

ASSISTERENDE BUTIKKSJEF

Som assisterende butikksjef er du butikksjefens høyre hånd og har ansvaret når butikksjefen ikke er til stede. Det inkluderer mange og varierte arbeidsoppgaver og et høyt tempo. Du er også med på å sette resultatmål for butikken og legge til rette for at medarbeiderne kan utvikle seg.

FRUKT- OG GRØNT ANSVARLIG

Frukt- og grøntansvarlig har ansvaret for å bestille inn varer og for at butikken kan tilby et godt utvalg i avdelingen. Frukt og grønt er en viktig del av butikken, og ofte er dette det første kundene møter når de kommer inn. Derfor er det ekstra viktig å ha fokus på kvalitet og utvalg.

BUTIKKMEDARBEIDER

Som butikkmedarbeider har du en variert arbeidshverdag med høyt tempo og mye ansvar. Enten du sitter i kassen, rengjør eller fyller hyllene så butikken ser ryddig og fristende ut, så er du en av dem som bidrar til å gi kundene våre en god handleopplevelse. Du har også fine muligheter til å utvikle deg og gjøre karriere i Extra.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn