Til hovedinnhold

Så mye kan du spare på frukt og grønt

Mye å spare

Extra gjør det billig! Derfor får alle Coop-medlemmer 11 % bonus på frukt og grønt. Det gjør det enklere å velge sunt.

Teksten er utarbeidet i samarbeid med Lise Vermelid Kristoffersen som står bak podcasten, bloggen, Instagram-kontoen og boka Pengesnakk

EXTRA GJØR DET BILLIG FOR OSS!

Jeg digger at Extra velger å ha bonusordning på de tingene det er bra for oss å spise mer av. De gir deg nemlig 11 % bonus på all fersk frukt og grønt.
 
At Extra har 11 % medlemsbonus på frukt og grønt betyr at for hver hundrelapp du bruker på fersk frukt og grønnsaker får du 11 kroner tilbake. I vår familie kan vi bruke opp til 1000 kroner i måneden på frukt og grønt, dette utgjør 12.000 kroner i året. I løpet av et år kan det bli mye penger, men med 11% bonus sparer vi hele 1300 kroner. 

 

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å FÅ BONUSEN:

  • Vær medlem i Coop. Er du ikke medeier enda, er det enkelt å melde seg inn. Som medlem får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler. Det betyr litt penger tilbake på alt annet enn frukt og grønt også.
  • Last ned Coops medlemsapp. I medlemsappen får du oversikt over fordelsregnskapet ditt, du får kuponger på ting du handler ofte og du kan lese tilbudsavisen som oppdateres hver uke.
  • Kjøp frukt og grønt hos Extra. Jo mer grønt du velger å kjøpe, jo større blir kjøpeutbyttet ditt.
  • Scann koden i medlemsappen i kassen. Det gjør at kjøpene registreres på ditt medlemskap.

 

Lurer du på hvor mye du har fått igjen må du vente til månedens fordelsregnskap havner i appen din den 10. neste måned. Pengene fra hele året utbetales samtidig på starten av neste år.

 

BLI MEDLEM OG LAST NED APPEN FOR Å FÅ BONUSEN

Last ned Coop-appen i AppStore eller Google play

Se også vår Xtra-serie her

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn