Til hovedinnhold

Smak-brød fra coop

Høykvalitetsbrød

Coop Smak-brød er høykvalitetsbrød bakt med surdeig. Dette gir brødene ekstra god smak, samtidig som de holder seg ferske lenger.

Nyt butikkbrød av topp kvalitet med brødene fra Smak-serien.

TID FOR KVALITET

Godt brød krever god tid, og det er nettopp dette vi har gitt Smak-brødene. Stjerneingrediensen er fordeigen. Den lages ved å bløtlegge melet, for så å hvile i ti timer slik at melet får fermentere. Melet brytes altså ned før det tilsettes i elteprosessen.

- Dette gir mange fordeler som økt holdbarhet og sprø og krummet skorpe, forteller salgs- og markedsansvarlig i Coop Norge Industrier, Arnfinn Bye.

Fermenteringen bidrar også til å utvikle brødets aromaer, som gir smaken et skikkelig kvalitetsløft. Dette gjør at vi ikke trenger like mye tilsetninger og salt i brødet. I tillegg gjør fordeigen det mulig å redusere gluteninnholdet.

- Det er klart at det tar lenger tid å produsere brød på denne måten, men det er det verdt når kvaliteten blir så bra, sier Bye.

Se etter Smak-brødene neste gang du handler på Extra*.  

STEINOVNSBAKT BRØD

Gourmetbrødene i Smak-serien lages på gamlemåten, og stekes i moderne steinovner. Dette bidrar til at skorpen blir tynnere og mer krakelert. Resultatet er et sprøtt og godt brød med en saftig kjerne. Den lekre papirbrødposen bidrar til å bevare den sprø skorpen og gode smaken på best mulig vis.

- Ettersom Smak-brødene holder seg ferske lenger håper vi også at dette kan bidra til å redusere matsvinn. Brød er nemlig en av matvarene vi kaster mest av i Norge, sier Bye.
 

HER ER DE 5 SORTENE I SMAK-SERIEN

Med 5 brød å velge mellom finner du kanskje mer enn én favoritt:

🍞 7-kornbrød

🍞 Grov speltbrød

🍞 Landemannen landbrød med linfrø

🍞 Odelsbrød av rug

🍞 Smørloff

*gjelder ikke i Finnmark, Troms og nord for Helgeland.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn