Til hovedinnhold

Utforsk vårens matnyheter

Nyheter!

Nå blir det ekstra spennende å utforske butikkhyller og frysedisker! Vårens mange matnyheter er nemlig rett rundt hjørnet, og her kan du lese om noen av dem. Hvem vet, kanskje du finner noen nye favoritter å fylle handlevogna med?

Kjappe middagsfavoritter  

Vi nordmenn elsker å slenge en fiskegrateng i ovnen, og for mange vil Lerøy Familiens Fiskegrateng være et kjærkomment tilskudd til frysedisken. Fiskegratengen er laget med villfanget norsk torsk, barnefavoritten makaroni og deilig hvit saus – en sikker slager på middagsbordet! Og du? Denne finner du faktisk kun hos Coop. Det gjelder også nye Coop taco shells og Coop tortilla soft wheat i medium størrelse. Perfekt når du elsker tacofredag, men vil gjøre den litt rimeligere!

Om fisk ikke frister, vil barna sannsynligvis digge pølsegryte med makaroni fra Xtra-serien. Og kanskje du selv vil nyte Toro Risotto Perfetto mellom slagene? Dette er deilig risotto som er ferdig tilberedt etter tre minutter i mikroen, og det følger selvsagt med parmesan til topping. Nam!


Pizza? Alltid.

Ingenting slår en god pizza, og denne våren byr på mange av dem! Grandiosa er en folkefavoritt, og i vår får du kanskje enda mer lyst til å servere den til din favoritt? Nå finner du nemlig Grandiosa Hjertepizza i frysedisken, med nettopp hjerteformede pizzastykker. Hjertepizzaen får du kun i en begrenset tidsperiode, så om du vil komme unna med å servere frossenpizza på date, må du gjøre det nå!

Hva er bedre enn pizza? En ekstra stor pizza, så klart. Det er det flere leverandører som har forstått. Nå finner du derfor Ristorante Grandissima i smakene Salame og Quattro Formaggi i frysedisken. Den tynne og sprø bunnen, og de gode smakene du kjenner fra før, men i enda større variant. Prøv også Big One XL Spicy Meat med more of the good stuff, som de så fint sier selv. 

 

Perfekt i tursekken

Ut på tur, aldri sur! Så lenge ikke blodsukkeret blir for lavt, da. Heldigvis kommer det nå flere nyheter som passer perfekt i tursekken, og her er noen av dem:

Toro Rett i Koppen med smak av Lasagne-pasta er et kjapt og varmende lite måltid, som smaker av nydelig helg. Ikke tar den store plassen heller! Er du mer tradisjonell i nistevalget og foretrekker brødskiver eller vafler på tur, så vil du kanskje bli glad for at Coop-serien nå kommer med egen variant most syltetøy på flaske. Drikke må du også ha, og nyheten Fun Light Solbær er perfekt enten du trenger en tørsteslukker eller noe å varme deg på. Den er nemlig like god kald som varm!

 

Spenstig is og nydelig sjokolade

Denne våren kommer Diplom-Is med flere spennende nyheter i is-disken. Tør du prøve den spenstige smaken av Supersalt Hockeypulver? Eller holder du deg litt mer nedpå, med Hvit sjokolade og jordbær? Er det litt for tidlig å spise is enda, er turen kort bort til godterihylla og vårens mange søte nyheter. Freia har for eksempel latt folket komme med forslag til smaker i deres Oppfinnerserie, og byr nå på Melkesjokolade med Oreo og karamell. Blir den din nye favoritt?

Disse nyhetene er bare en brøkdel av de mange nye og spennende produktene du nå kan finne i butikk. Legg handleturen til Extra, og gjør det billig!