Til hovedinnhold

Slik pimper du opp Grandiosaen

Med disse åtte stegene kan du forvandle en vanlig pizza Grandiosa til et fyrverkeri av en tacopizza!

Av og til kan den gode, gamle pizza Grandiosa bli litt kjedelig. Men visste du at det kun skal åtte enkle steg til for å forvandle norgesklassikeren til en festpizza med smak av taco? 

Se hvilke ingrediensene du burde tilføre frossenpizzaen neste gang du skal spise en «grandis».

 

1. Ekstra krydder

Spice up your life - and Grandiosa - ved å tilføre pizzaen litt ekstra krydder og urter. Paprikapulver, meksikansk chilipulver, hvitløkspulver og oregano er alle perfekte pizzakrydder som vil løfte grandisen til et nytt nivå.

2. Ekstra ost

Det kan aldri bli for mye ost, så vær raus og dryss noen håndfuller over den ekstra spicy pizzaen. Du kan selv velge hva slags gulost du bruker, men pass på at det er en variant som smelter skikkelig, som for eksempel Jarlsberg, Norvegia eller mozzarella.

3. Paprika

Kanskje et omstridt punkt på listen, men spør du oss kan det aldri bli nok paprika. Bruk gjerne spiss-/søtpaprika for en ekstra søt tvist.

4. Vårløk

Vårløk er en helt fantastisk råvare som gir et mildt hint av løk uten å overdøve de andre smakene. I tillegg er den like god rå som stekt, noe som gjør den til perfekt pizzatopping.

Du kan både finhakke og grovhakke vårløken, alt ettersom hva du foretrekker.

5. Litt mer ost

Du hørte oss - sleng på mer ost. Det blir aldri nok ost.

6. Stek riktig

Pizzabunnen skal optimalt sett være knasende sprø. De lærde strides om hvordan man oppnår skikkelig sprø bunn. Noen foretrekker å steke på rist, andre på smurt bakepapir på stekebrett. 

Uansett er det ett steg du bør gjøre hvis du vil ha sprø bunn: Stek først pizzaen midt i ovnen til osten såvidt har begynt å smelte. Flytt den deretter nederst, slik at undervarmen virkelig får jobbet med bunnen. Når du da tar ut den ferdigstekte pizzaen, vil bunnen være knasende sprø. 

7. Nachos

Nachos på pizza er en vinner, så dra fram nachosposen og knus et par håndfuller over pizzaen. La noen flak være hele, og grovknus de andre. 

8. Rømmedressing

Lag en enkel rømmedressing ved å blande to desiliter rømme med 1/2 teskje hvitløkspulver (eller 1 fedd presset hvitløk), 1 knivsodd salt og like mye pepper. Smak eventuelt til med mer salt og pepper. Nam!

 

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn