Til hovedinnhold

11 % frukt- og grøntbonus

Sparetips

Digg å få penger tilbake for å kjøpe digge ting!

Lise smiler og har et bord foran seg med masse frukt og grønt

Lise Vermelid Kristoffersen er superspareren som elsker å dele tips om penger og økonomi. Lise vil i en serie med artikler på våre sider, komme med nyttige tips til hvordan man kan ta smarte økonomiske grep for å få en romsligere lommebok. Se flere sparetips fra Lise her

Nå har kjøpeutbyttet kommet inn på konto, og som den tallnerden jeg er har jeg dykket ned i tallene mine fra i fjor, og også satt opp noen regnestykker. Det første jeg ser er at det lønner seg å spise sunt!

På den ene siden vet jeg at jo høyere medlemsutbyttet er, desto mer penger har vi brukt på mat og dagligvarer. Og vi vil jo helst ikke bruke mer penger enn nødvendig på mat.

På den andre siden er det stas å få igjen penger bare for å handle varer vi hadde handlet uansett!

Vanlig kjøpeutbytte hos Coop er 1 %. Det betyr at hvis du bruker 5 000 kroner på mat hver måned, og handler alt hos Coop, så får du tilbake 600 kroner i året.

Men du kan få mer. Fordi det er 11 % medlemsbonus på frukt og grønt hos Extra får vi igjen mer penger enn det vanlige kjøpeutbyttet. Derfor frister det ekstra mye å kjøpe sunne saker.

FOR Å FÅ TILBAKE 11 % AV PENGENE DU BRUKER PÅ FRUKT OG GRØNT MÅ DU:

  • Handle på Extra
  • Være Coop-medlem
  • Laste ned Coops medlemsapp
  • Scanne appen i kassen før du betaler.
     

Hvis en femtedel av all maten du kjøper inn er frukt og grønnsaker blir medlemsbonusen 1 320 kr i tillegg til de 600 kronene.  Du blir kanskje ikke millionær, men nesten 2 000 kroner i kjøpeutbytte takker vel ingen nei til. Penger inn uten noe annen innsats enn å huske scanning av medlemsapp.

Summen du får tilbake kan bli høyere hvis enda større del av handlekurven din består av frukt og grønnsaker. Bare jeg som fikk lyst til å kjøre kjøttfri mandag hele uka?

Bli medeier

Allerede medlem? Last ned medlemsappen for å få bonusen. 
Last ned Coop-appen i AppStore eller Google play

 

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit