Fiskepinner med grov potetmos, aspargesbønner og stekt løk
Deilige, sprøstekte fiskepinner med hjemmelaget potetstappe, masse stekt løk og aspargesbønner som er kokt i bare noen minutter så de fortsatt har den gode knekken.

35min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pkFindus fiskepinner, 750 g
600gmelne poteter
2dlhelmelk
150gmeierismør
2stkgule løk
1pkCoop fryste aspargesbønner
Litt Extra:
300gsellerirot
Fremgangsmetode
Stek fiskepinnene som anvist på pakken.
Skrell potetene og kok dem møre i vann.
Mos potetene godt og tilsett melk og halvparten av smøret litt etter litt til du syns potetmosen har passe konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Hakk løken og stek den i resten av smøret.
Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i ca. 3 minutter.
Litt Extra
Erstatt halvparten av potetene med sellerirot.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆