Havrelapper
Havrelapper egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker like godt med søt eller salt topping.

30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 dlSmak* store Havregryn
6 dlmel
en halv ssbakepulver
4 sssukker
4 stkegg
6 dlmelk
6 sssmør (smeltet)
Til servering:
1 bokskrem (lettpisket)
1 nevebær (friske)
Fremgangsmetode
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og pisk inn egg, melk og smeltet smør til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
Stek små lapper i smør eller olje i en stekepanne.
Server lappene med lettpisket krem og friske bær.
Tips:
Havrelapper smaker godt både til frokost og dessert.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆