Til hovedinnhold

Havrelapper

Havrelapper egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker like godt med søt eller salt topping.

Havrelapper på tallerken med pisket krem og bær

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2dlSmak* store Havregryn

6dlmel

en halvssbakepulver

4sssukker

4stkegg

6dlmelk

6sssmør (smeltet)

Til servering:

1bokskrem (lettpisket)

1nevebær (friske)

Fremgangsmetode

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og pisk inn egg, melk og smeltet smør til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
Stek små lapper i smør eller olje i en stekepanne.
Server lappene med lettpisket krem og friske bær.

Tips:

Havrelapper smaker godt både til frokost og dessert.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit