Havrelapper

Havrelapper egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker like godt med søt eller salt topping.

Havrelapper på tallerken med pisket krem og bær

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2dlSmak* store Havregryn

6dlmel

en halvssbakepulver

4sssukker

4stkegg

6dlmelk

6sssmør (smeltet)

Til servering:

1bokskrem (lettpisket)

1nevebær (friske)

Fremgangsmetode

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og pisk inn egg, melk og smeltet smør til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
Stek små lapper i smør eller olje i en stekepanne.
Server lappene med lettpisket krem og friske bær.

Tips:

Havrelapper smaker godt både til frokost og dessert.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit