Kyllingvinger med maiskrem og BBQ-saus
Kyllingvinger er skikkelig kosemat. Server dem med mais og litt spicy grillsaus.
![BBQ kylling vinger på en tallerken sammen med maiskrem.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4ifHWVHbkZ1wzhvRwYKPJj/c1364f9ce5f8cf7de3590063007db58c/billigmiddag_u11-13-kylling.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkCoop Kyllingvinger Frossen (1,3 kg)
500 gsmå poteter
1 boksCoop mais, 300 g
50 gmeierismør
en halv dlvann
1 stkCoop BBQ Saus Hot & Smokey
salt (til steking)
olje (til steking)
Fremgangsmetode
Legg 500 gram småpoteter på et stekebrett. Ha på litt salt og olje og stek dem i ovnen på 190 grader til de er møre, ca 25-30 minutter.
Stek kyllingvingene sammen med potetene i ovnen de siste 15 minuttene.
Skyll 1 boks maiskorn og kok dem i en kjele sammen 50 smør, 1/2 dl vann og 1/2 ts salt.
Kjør maisen med stavmikser eller blender til en grov krem.
Server kyllingvingene med poteter, maiskrem og BBQ-saus.
LITT EKSTRA: Server løkringer i tillegg.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆