Til hovedinnhold

Medlemsfordelene du bør huske på i påsken

Mor og to sønner nyter påsken i solveggen

Her er medlemsfordelene du bør huske på i påsken

Med over 2 millioner medlemmer har Coop forhandlet frem en rekke gode avtaler. Med disse tilbudene reiste Yasmin og familien på storbyferie til Oslo – uten at det kostet skjorta.

For mange nordmenn er påskeferie synonymt med skiturer i fjellheimen. Andre velger å tilbringe påsken på storbyferie, mens noen benytter de rolige vårdagene til å trekke mot sjø og mark. Da er det flaks at uansett om ferien tilbringes på fjellet, i byen, i skogen eller ved sjøen, vil flere av avtalene man har tilgang på som medlem i Coop komme godt med.

Har du sjekket forsikringen din før ferien? Med Coop Forsikring får du Storebrands gode vilkår til rabattert pris – i tillegg til medlemsbonus. Coop Forsikring.

Her kan du lese mer om Medlemsfordeler.

Verdifull drivstoffbonus

Med skyhøye drivstoffpriser bør du huske å registrere Coop-medlemskortet før du fyller hos Circle K eller YX, slik at du sikrerer å få medlemsbonus per liter drivstoff. 

Medlem registrerer coop-medlemskort på bensinstasjon for bonus

Kjører du elbil? Da får du åtte prosent bonus hver gang du lader på en av ladestasjonene til Mer.

Visste du forresten at over 130 Coop-butikker har ladestasjon fra Mer rett utenfor døra? Sett bilen til lading mens du handler, og få medlemsbonus i samme slengen! 

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis kroner.

Bli medlem nå for å få penger tilbake hver gang du handler, og se pengene vokse i appen!

Husk at du som medlem alltid får:

  • Minimum 1% kjøpeutbytte på alt du handler
  • Rabattkuponger på det du handler oftest
  • Medlemskupp kun for deg som er medlem
  • .. og mange flere gode fordeler i Coops butikker og hos Coops samarbeidspartnere

– Medlemskapet kommer godt med i alle ferier

I høstferien valgte Yasmin og familien å benytte seg av Coop HotellKupp, og dro på storbyferie i Oslo. I påsken har hotellet blitt byttet ut med hytta i Portør, men det betyr ikke at familien ikke har bruk for medlemskapet sitt av den grunn.

Far, mor og to sønner går tur i by

BRUKER MEDLEMSKAPET SITT AKTIVT: Yasmin og familien er flinke til å benytte seg av alle de ulike fordelene man får tilgang på som medeier i Coop. Her fra høstens hotellferie i Oslo.

– Selvfølgelig, medlemskapet kommer jo veldig godt med i alle ferier, sier Yasmin.

– I denne ferien er det først og fremst drivstoffet vi har spart penger på, men nå når hele familien først får noen dager sammen i ro og fred ønsker vi å benytte anledningen til å planlegge årets sommerferie.

Og til det bruker de Coop sin avtale med Ving

– Her får man alltid 600 kroner rabatt på reisene man bestiller. 600 kroner er jo ikke akkurat en ubetydelig sum, og det koster jo ingenting å bare bestille reisen via Coop sine sider.

Coops Ving-rabatt kommer i tillegg til øvrige rabatter Ving opererer med, slik at man som medeier skal være sikret den beste prisen.

mor og sønner ser på pcen i solveggen

Nyttige medlemsfordeler for studenter

En annen som er opptatt av å spare penger der hun kan, er studenten Selma (20). Hjemme i Sunnmøre fyller hun derfor alltid drivstoff hos YX og Circle K, og hver gang hun skal ut og reise sjekker hun først fordelene sine hos Coop.

– Når man studerer har man gjerne venner spredt over alle vinder, og da er Coop HotellKupp helt genialt. Det er jo ikke hotelloppholdet man vil bruke alle pengene sine på når man er på tur.

I likhet med Yasmin mener også Selma at Coop sin avtale med Ving kommer godt med om man ønsker å feriere uten å bruke opp hele budsjettet sitt på fly og hotell.

– De 600 kronene man får i rabatt på reisene sine med Ving, på toppen av andre tilbud Ving opererer med, er gull verdt. Det er bortkasta å ikke benytte seg av den fordelen hvis man først skal ut og reise, sier hun.

Ung jente bærer handlenett fra Coop

FORNUFTIG STUDENT: Selma prøver å bruke minst mulig penger på unødvendige utgifter.

Og selv om Selma liker å reise, er hun også glad i å finne på morsomme aktiviteter med vennene sine i hverdagen. Derfor er en av de mer ukjente Coop-fordelene hennes absolutte favoritt.

– Jeg elsker at man får billetter til alle kamper i Eliteserien for maks 100 kroner som medlem i Coop. Det å reise på kamp er en skikkelig artig opplevelse, og som student er det gøy å kunne gjøre sånne ting uten at det behøver å koste all verdens.

Medlemsfordeler hos Coops samarbeidspartnere:

Circle K: Som medlem i Coop får du alltid 45 øre medlemsbonus når du tanker drivstoff hos betjente Circle K og Best-stasjoner. Les mer her: Circle K

Coop HotellKupp: Coop HotellKupp tilbyr alle medlemmer i Coop hotellovernatting til rimelige priser. Som medlem i Coop kan man velge mellom hundrevis av hoteller i hele Skandinavia, til meget gunstige priser. Og best av alt: frokost er alltid inkludert! 
Les mer og bestill ditt neste hotell opphold her: Coop Hotellkupp

Ving: Som medlemi Coop får du alltid minst 600 kr i rabatt pr. booking hos Ving – Norges største reisearrangør. Medlemsrabatten kommer alltid i tillegg til Vings øvrige rabatter. Dette er et realt kupp for alle Coops medlemmer. Les mer her: Ving

YX: Hos YX  får du som medlem i Coop alltid 55 øre bonus per liter drivstoff. Med over 300 stasjoner i Norge er sannsynligheten stor for at du får bruk for denne fordelen neste gang du er ute og kjører. Les mer her: YX

Medlemsfordeler

  • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

    ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

    ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆