Til hovedinnhold

Coop Strømavtale fra Å Strøm

Mørkeblå bakgrunn til venstre og bilde av dame på kjøkkenet med Å Strøm logo i venstre hjørne og medlemsfordelene i høyre hjørne til høyre

Å Strøm

Coop Strømavtale fra Å Strøm

En av markedets beste strømavtaler. 

Med Coop strømavtale fra Å Strøm får du en unik spotprisavtale til kun kr 29,- fast i måneden og et lavt ørepåslag på 3,8 øre pr kWh. I tillegg kommer selvfølgelig din bonus på 1 % av løpende strømkostnader*.

Som kunde i Å Strøm så får du strøm og nettleie på samme faktura – helt enkelt! Vi tilbyr gjennomfakturering av følgende nettområder..

Coop Strømavtale har ingen bindingstid!

Bestill nå eller ring 38 60 85 00.

*1 % medlemsbonus beregnes på din løpende strømkostnad (det beregnes ikke bonus av nettleie eller det beløpet som dekkes av Statens strømstøtteordning).


Å Strøm er et av Norges største strømselskap, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge.

Etter at du har bestilt strømavtalen og fylt inn nødvendig informasjon, så fikser Å Strøm alt det praktiske for deg. Vi tar kontakt med din nåværende leverandør og du slipper å foreta deg noe mer – helt enkelt!

Du kjenner oss kanskje best som LOS?
Den 1. mai 2023 fusjonerte LOS og Glitre Energi Strøm og ble til Å Strøm. Selv om Å Strøm er et nytt selskap, så har vi mer enn 120 års historie og erfaring. Vi er opptatt av å forenkle strømhverdagen for våre kunder, og vil fortsette å utvikle smarte og bærekraftige løsninger for folk og samfunn. Vi er i Å Strøm godt rustet for å gi våre kunder de beste løsninger for fremtiden.

Å Strøm er en del av Å Energi, et ledende fornybarkonsern i Norge med virksomhet i hele verdikjeden. Konsernet er eid av kommunene i Agder og Buskerud, sammen med Statkraft. Les mer på www.aenergi.no

Se ofte stilte spørsmål og svar her

Bli Coop medlem i dag!

MELD DEG INN

Allerede medlem?
Logg inn for å se dine kuponger og hvor mye du har spart