Til hovedinnhold

Coop Strømavtale fra Å Strøm

Å strom

Bonus på strøm

Coop Strømavtale fra Å Strøm

Coop strømavtale er en av markedets beste strømavtaler. Med Coop strømavtale fra Å Strøm får du en unik spotprisavtale til kun kr 29,- fast i måneden og et lavt påslag på 3,8 øre pr kWh. I tillegg kommer selvfølgelig din bonus på 1 % av løpende strømkostnader opptil 70 øre/kWh (ink mva).

Som kunde i Å Strøm får du:

  • Å-appen inkludert i strømavtalen uten ekstra kostnad
  • Ingen forskuddsbetaling eller bindingstid
  • Strøm og nettleie på samme faktura i de aller fleste nettområder– Se hvilke nettområder vi gjennomfakturerer med her
  • En strømleverandør som er sertifisert for Trygg strømhandel
  • Tilgang på dyktige kunderådgivere som er tilgjengelig for deg både på telefon, chat og e-post

 eller ring 38 60 85 00.

Etter at du har bestilt strømavtalen og fylt inn nødvendig informasjon, så fikser Å Strøm alt det praktiske for deg. Vi tar kontakt med din nåværende leverandør og du slipper å foreta deg noe mer – helt enkelt!

Hvem er Å Strøm?
Å Strøm er et av Norges største strømselskap, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. De er eid av stat og kommuner i Norge, og ved hjelp av den norske vannkraften skaper de verdier som kommer folket til gode.

Du kjenner oss kanskje best som LOS?
Den 1. mai 2023 fusjonerte LOS og Glitre Energi Strøm og ble til Å Strøm. Selv om Å Strøm er et nytt selskap, så har vi mer enn 120 års historie og erfaring. Vi er opptatt av å forenkle strømhverdagen for våre kunder, og vil fortsette å utvikle smarte og bærekraftige løsninger for folk og samfunn. Vi er i Å Strøm godt rustet for å gi våre kunder de beste løsninger for fremtiden.

Å Strøm er en del av Å Energi, et ledende fornybarkonsern i Norge med virksomhet i hele verdikjeden. Konsernet er eid av kommunene i Agder og Buskerud, sammen med Statkraft. Les mer på www.aenergi.no

Se ofte stilte spørsmål og svar her

Bli Coop medlem i dag!

MELD DEG INN

Allerede medlem?
Logg inn for å se dine kuponger og hvor mye du har spart  

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit