Til hovedinnhold

Har kuttet strømutgiftene – og får medlemsbonus på kjøpet

Penger å spare

Trond Christian Pedersen fra Trondheim har vært medlem i Coop i flere år og aktivt benyttet ulike fordeler. Da Coop strømavtale dukket opp som ny medlemsfordel, var veien kort til å bytte strømleverandør.

Far med to barn på vei ut av huset sitt

- Det var så enkelt å bytte, Å Strøm ordnet alt det praktiske for meg. Jeg snakket med en fra kundesenteret hos Å Strøm da jeg bestilte, og følte meg trygg på at dette var en god avtale for vår familie. Nå har vi i flere år hatt strøm fra Å Strøm, samtidig som vi mottar kjøpeutbytte på rundt hundrelappen hver måned. Jeg er kjempefornøyd og kan virkelig anbefale denne strømavtalen til andre familier, forteller Pedersen.

For familien Pedersen har medlemsbonusen på strøm så langt blitt flere hundre kroner. - Det er så enkelt å følge med, hver måned kommer utbyttet fra Å Strøm på en egen linje i appen til Coop, slik at jeg til enhver tid kan se hvor mye jeg får tilbake. Å faktisk få noe tilbake av en strømleverandør gjør det til et enkelt valg, og så lenge Å Strøm holder strømprisene lave og konkurransedyktige som nå, blir jeg en lojal kunde, forteller Pedersen.

Familien Pedersen består av to voksne og to barn, Ella på 7 og Fie på 3 år. De bor landlig til i enebolig på Reppe utenfor Trondheim, og har et travelt hverdagsliv som de aller fleste småbarnsfamilier. Vaskemaskin og tørketrommel går døgnet rundt, og familien bruker også mye strøm på oppvarming av boligen. Hvor mye strøm de bruker gjennom året har de sjelden tenkt på, men etter at familien ble Å Strøm-kunde har de blitt mer bevisst på eget strømforbruk.

På Min side hos Å Strøm er det veldig enkelt å se hvor mye strøm jeg bruker, med grafer, priser og oversikt gjennom døgnet. Når jeg får lenke til Min side sammen med månedlig faktura, går jeg alltid inn og ser på forbruket mitt – og det har gjort oss mer bevisst på hvor mye strøm vi bruker som familie. Jeg følger også med på nyhetsbrevene fra Å Strøm som gir sparetips som er enkle å gjennomføre. Om jeg skulle ønske meg noe, var det å få sparetips som er tilpasset barn, slik at vi kan engasjere oss i strømsparing sammen hele familien.

I jungelen av strømleverandører kan det være vanskelig å finne fram til den beste strømavtalen, men at Coop anbefaler denne strømavtalen fra Å Strøm, mener Pedersen var en klar fordel.

Det er summen av alle de små tingene som utgjør en forskjell når året er omme. Når jeg føler jeg får noe igjen, var det et enkelt valg å velge Coop strømavtale, avslutter Pedersen.

Få billigere strøm!

Bli Coop medlem i dag!

MELD DEG INN

Allerede medlem?
Logg inn for å se dine kuponger og hvor mye du har spart  

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit