Til hovedinnhold

Med Coop-appen har du alt på et sted!

Med Coop-appen har du alt på et sted!

Coop-appen gjør hverdagen din enklere – og billigere! I appen får du oversikt over dine personlige kuponger, aktuelle medlemskupp, din lokale kundeavis – og mye mer! I tillegg kan du betale kontaktløst i kassen med Coopay.

Ikke medlem ennå? Bli med over to millioner nordmenn og meld deg inn i dag!

Meld deg inn i dag

Last ned Coop appen her:
Google play - App Store

Spørsmål og svar 

Hvordan kommer jeg i gang med appen?
Du logger inn i appen med samme brukernavn og passord som på «min side» på coop.no. Brukernavnet ditt er medlemsnummer, epostadresse eller mobilnummer.

Ikke Coop Medlem? - Meld deg inn her

Jeg har glemt passordet mitt?
Har du glemt passordet ditt kan du bruke «glemt passord» funksjonen i appen eller ved innloggingen på «min side» på Coop.no. Her skriver du inn din epostadresse og får deretter tilsendt en lenke for å lage nytt passord.

Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til Min Side og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre direkte i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

Hvordan får jeg 11% medlemsbonus på frukt og grønt?
Alle som bruker Coop medlemsapp får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp kan også registrere kjøpet med medlemskort.

Du får medlemsbonus fra den dagen du har tatt appen i bruk. Medlemsbonusen vises ikke på din kvittering, men i fordelsregnskapet på Min side som oppdateres den 10 hver mnd.

Få mer informasjon her

Hvor skanner jeg medlemskortet på mobilen i kassen?
Ditt medlemskort på mobilen er den øverste strekkoden du ser når du logger deg inn i appen. I kassen finnes det en skjerm som er vendt mot deg, hvor du kan skanne strekkoden.
Du kan også fortsatt bruke medlemskortet og gi det til betjeningen for registrering eller scanne medlemskortet under skjermen. Hvis du er i tvil, spør du bare kassabetjeningen.

Hvordan aktiverer jeg kupongene mine?
Du aktiverer kupongene ved å trykke på ‘aktiver kupong’ på de du vil aktivere. Da er de umiddelbart klare for bruk. Legg merke til at bakgrunnsfargen i toppen blinker grønt i det du aktiverer kupongen og at kupongen får en grønn ramme.

Hva skjer når jeg har aktivert kupongene?
Umiddelbart etter at du har aktivert en kupong kan du plukke med deg det samme produktet i Coop-butikken.

Kupongen er registrert på ditt medlemsnummer slik at når du kommer til kassen vil rabatten på kupongen automatisk bli fratrukket prisen. Du kan skanne strekkoden i appen eller ditt vanlige medlemskort.

Hvorfor må jeg aktivere kupongene?
De digitale kupongene har ingen strekkode. Når du aktiverer kupongen kobles den til medlemsnummeret ditt, slik at rabatten automatisk trekkes fra.

Hvor ser jeg hvilke kuponger jeg har brukt?
Brukte kuponger kan du se i ekstra menyen. Trykk på de tre strekene øverst til venstre i appen.

Hvorfor har jeg ikke kuponger i appen?

Dette kan skyldes tre ting:

- For å få relevante, personlige kuponger må du ha gitt samtykke til at Coop kan analysere dine kjøpsvaner. Dette kan du gjøre på Min side
- Du har ikke handlet nok enda til at Coop kjenner dine handlevaner godt nok til å finne kuponger som passer deg best.
- Du har reservert deg mot markedsføringshenvendelser inkludert medlemsbrev og kuponger på Min side på Coop.no

Trenger jeg ikke det gamle medlemskortet lenger?
Hos samarbeidspartnerne våre må du fortsatt bruke medlemskortet. Legg gjerne et i bilen til registrering hos YX og Circle K.

Coop Medlem:

Coop Medlem

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn