Til hovedinnhold

Ferskvarehuset AS - et moderne anlegg for foredling av ferske salater og grønnsaker

Ferskvarehuset

Ferskvarehuset

RØRA

GOMAN

FERSKVAREHUSET

TRADEWAY

Et moderne anlegg for foredling av ferske salater og grønnsaker

Ferskvarehuset ble etablert i hjørnet av et gartneri på Frosta i 2007, der vi pakket salater for konsum i Trøndelag. I dag ligger fabrikken på Gardermoen og er en av Europas mest automatiserte fabrikker for vasking, miksing og pakking av salater, og har også en avdeling for frosne grønnsaker og pommes frites. Her startet produksjonen sommeren 2020 og første produkter ble levert i mars 2021.

På Ferskvarehuset jobber vi hver dag med gode og sunne råvarer som grønnsaker, poteter og salater. Vi er opptatt av å velge ut de beste råvarene for våre produkter, og alle våre produsenter har en bærekraftig og etisk forsvarlig vekststrategi. På Gardermoen blir alle råvarer nøye kontrollert før produksjonsprosessen er tilpasset de ulike råvarene.

Ferskvarehuset er 120 kunnskapsrike ansatte fra 13 nasjonaliteter, alle er over gjennomsnittet glad i salater, frosne grønnsaker og pommes frites. Sammen skal vi gjennom Coop Norge tilby norsk husholdninger spennende produkter innen vareområdene gjennom en moderne, fremtidsrettet produksjon. 

Trygg mat er bærebjelken i vårt arbeid med salater grønnsaker og poteter. Som næringsmiddelprodusent er vi opptatt av gode rutiner og internkontroll og er FSSC 22000 sertifisert på salatfabrikken og fabrikken for frosne grønnsaker og pommes frites.

Vi bruker ferske råvarer, noe som krever tett oppfølging, kunnskap og engasjement for å sikre trygg mat og høy kvalitet. Vi jobber sammen med våre norske og internasjonale leverandører for å sikre den beste kvaliteten fra jord til bord.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit