Til hovedinnhold

Goman AS - Norges nest største bakerikjede

Goman bakeri hero

Goman

RØRA

GOMAN

FERSKVAREHUSET

TRADEWAY

En unik kombinasjon av lokale baketradisjoner og moderne industri

Goman AS - Norges nest største bakerikjede - er en del av Coop Norge Industri. I dag leverer vi ferske brød og bakervarer til omtrent 1000 av Coop Norge sine butikker. Goman har bakerier spredt over flere områder i Norge og har en årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner. Alle våre bakerier produserer ferske produkter, i tillegg til at enkelte bakerier produserer lagerleverte varer som halvstekte brød, knekkebrød, pølse- og hamburgerbrød. Konditorivirksomhet utgjør også en betydelig del av vår virksomhet, og selskapet driver en egen bestillingsside for kaker: minkake.no. Goman har bakerier lokalisert på Sørlandet, Hønefoss, Jæren, Toten, Østfold, Søvik, Trondheim, Åsane og Fauske.

Goman har som mål å levere et bredt utvalg produkter, som gir forbrukerne muligheter til å velge brød etter smak og bruksområde for det enkelte måltid.

Brød er mat som mer enn noe annet er fundert på lokale tradisjoner, basert på bakerhåndverk utviklet gjennom flere generasjoner i ulike landsdeler.

Goman representerer en unik kombinasjon av lokale baketradisjoner og moderne bakerindustri. Ingen av våre bakerier er like – et standard brødutvalg er alltid supplert med lokale brødtyper laget etter lokale oppskrifter.

Alle våre bakerier steker brød i steinovner – en eldgammel tradisjon for fremstilling av bakervarer. Dette er et godt eksempel på at gamle tradisjoner går hånd i hånd med moderne industri hos Goman.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit