Cecilie Borander
KarrierehistorierKompetanse Utviklingsansvarlig

Hva var din første jobb i Norsk Butikkdrift, og hvordan endte du opp med den rollen du har i dag?
- Jeg startet som deltidsmedarbeider på Rimi ved siden av BI studier tilbake i 1994. Etter 30 år i samme firma har jeg hatt flere ulike roller. Etter 2 år ble jeg butikksjef på den gang Rimi Gunerius. I løpet av mine 11 år som butikksjef var jeg butikksjef på Rimi Gunerius og Rimi Gimle. Etter 13 år i butikk fikk jeg muligheten til å prøve meg internt som driftskoordinator for ICA Nær og ICA Supermarked, en spennende jobb der jeg fikk jobbe med både driftsoppfølging og utvikling av driftssystemer. I 2016 ble jeg regionsjef våre Matkroken butikker – med overordnet ansvar for all driftsoppfølging. Skulle tro at reisen stoppet der, eller at neste steg skulle vært noe annet innen drift. Men i 2021 tok karrieren en ny retning og jeg gikk tilbud om å bli kompetanse og utviklingsansvarlig internt på servicekontoret i Norsk Butikkdrift, en spennende mulighet jeg ikke kunne si nei til. Og her er jeg i dag.
Hva gjorde at du valgte å jobbe hos oss?
- Jeg startet på Rimi Gunerius fordi jeg trengte en deltidsjobb med siden av studiene, jeg ønsket å flytte til Oslo, og pappa sa at da måtte jeg jobbe ved siden av studiene.
Hva er ditt beste minne fra å jobbe i Norsk Butikkdrift?
- Etter så lang tid i samme firma er det vanskelig å trekke frem et konkret minne, selv om jeg har mange gode historier – men utallige opplevelser med de gode kollegaene jeg har hatt og har er gode minner.
Et råd til noen som vurderer å starte hos oss?
- Vær åpen og nysgjerrig, du kan nå så langt du vil - det er deg selv det kommer an på!
Hva ville du egentlig bli når du ble stor?
- Jeg drømte egentlig om å bli arkitekt, men tilfeldighetene tok meg en annen vei.
Hvis du måtte leve av en type mat resten av livet, hva ville det vært?
- Jeg har lyst til å svare sushi, siden jeg elsker det, men vi trenger jo et variert kosthold for å holde oss friske lenge. Poteter inneholder nesten alle næringsstoffer kroppen trenger, så jeg svarer poteter.
Hva er det mest overraskende du har lært om dagligvarer eller dagligvarebransjen siden du begynte å jobbe her?
- At paprika egentlig er en frukt, men brukes som grønnsak i matlaging
Norsk Butikkdrift som arbeidsgiver
- ▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ - ▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ - ▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ - ▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆