Til hovedinnhold

TradeWay inngår i Coop Norge Industri AS

Industri hero mobil-Tradeway

TradeWay

RØRA

GOMAN

FERSKVAREHUSET

TRADEWAY

Kvalitet og mangfold for norske forbrukere

TradeWay er en grossistvirksomhet lokalisert på Tiller i Trondheim som utvikler, importerer og selger varer innen non-food under Coop sine egne varemerker. Selskapet har nesten 200 millioner i omsetning. Produktene importeres fra hele verden, og er nøye utvalgt og kvalitetssikret til beste for våre kunder. 

Eventyret startet i 1996, hvor hovedgeskjeften i all hovedsak bestod av import av sportsutstyr og barneartikler. Med årene ble fokuset mer rettet mot dagligvaremarkedet etter at flere mennesker med erfaring fra bransjen ble med på laget, og TradeWay sin posisjon i markedet ble styrket. Etter flere år som kunde hos TradeWay gikk Coop inn på eiersiden i 2015, og siden har dette samarbeidet resultert i å skape god lønnsomhet for både Coop og kundene gjennom å tilby gode alternativer til merkevarer for den pris- og kvalitetsbevisste forbrukeren.

TradeWay leverer produkter i flere store kategorier, deriblant lys og servietter, rengjøringsartikler, husholdningsartikler, opptenning og kort- og partyartikler. Alt arbeidet med å utvikle produkter – fra ide via design til ferdig vare – er en prosess som skjer in-house, noe som skaper en fleksibel og smidig produktutviklingsprosess i alle ledd. Produktene er i stor grad sesongvarer, noe som stiller høye krav til oppfølgingen av trender og utvikling i markedet.

 

Forbrukerkontakt: post@tradeway.no

Adresse: Østre Rosten 100, 7075 Tiller

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit