Til hovedinnhold

Dette er Coop

Dette er Coop

Over 2,3 millioner mennesker eier Coop gjennom medlemskap i et av Coops 58 samvirkelag. Du finner mer enn 1200 Coop butikker rundt om i landet, og Coop sysselsetter 26 000. I overkant av 5000 av disse jobber i Coop Norge SA – Coops fellesorganisasjon. Fellesorganisasjonen er eid av samvirkelagene, og ivaretar sentrale fellesoppgaver på vegne av disse. Oppgaver som innkjøp, logistikk, kjededrift og markedsføring på vegne av de seks dagligvarekjedene samt de to faghandelskjedene ligger hos fellesorganisasjonen.

Coop Norge Logistikk sørger sammen med Coop Norge Transport AS for vareforsyning til butikker over hele landet. Coop produserer også mange av produktene du finner i butikken selv. Coop Norge Industri, Coop Norge Eiendom, Norsk Butikkdrift, Coop Norge Transport og Inkogntio er heleide datterselskap av Coop Norge SA.

Røra Fabrikker, Goman, Tradeway, Ferskvarehuset og Totenpoteter er datterselskaper av Coop Norge Industri.

God butikkplassering er viktig for kunden og for Coop. Coop Norge Eiendom er Coops eget eiendomsselskap og bidrar til utvikling og nyetablering av Coop-virksomhet.

I 2016 kjøpte Coop ICA Norge. Driften av disse butikkene ligger i datterselskapet Norsk Butikkdrift. Oppkjøpet var en suksess og strategisk viktig da det løftet Coop fra den tredje største, til den andre største aktøren i det norske dagligvaremarkedet.

Coops verdier er sentral i vår daglige virksomhet. Les mer her

Bli Coop medlem i dag!

MELD DEG INN

Allerede medlem?
Logg inn for å se dine kuponger og hvor mye du har spart  

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit