Oppskrift på Amalies favorittskive
Favorittskiva er den diggeste brødskiva Amalie vet om, og sjekker du ingredienslista er ikke det så veldig rart. Her er det bare å nyte!

10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
2skiverAmalies grovbrød
2sssmør
1nevespinat
200gkantareller (kan byttes ut med annen sopp)
2tskapers (i lake)
1dæsjparmesan (revet)
1klypesalt og pepper
1dæsjbladpersille
Fremgangsmetode
Børst eventuell jord av kantarellene før du steker den med 1 ss smør. Stekes i 3-4 minutter til den blir gyllen. Krydre med salt og pepper.
Rist brødskiven i en panne. Smør skiven med smør før du legger på spinaten.
Topp brødskiven med stekt sopp, revet parmesan, kapers og bladpersille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆