Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskegrateng med brokkoli og eggesmør

Fiskegrateng er noe av det beste som finns. Server den rykende varm med brokkoli og kokte poteter som du kan mose i eggesmøret.

Fiskegrateng med brokkoli, poteter og eggesmør på en hvit tallerken med rød kant.

40min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop fiskegrateng 500 g

3stkegg

1stkløk (liten)

300gmeierismør

400gkokefaste poteter

1pkCoop brokkoliblanding

Litt Extra:

finhakket persille (i eggesmøret)

Fremgangsmetode

Tilbered fiskegratengen i ovnen som anvist på pakken.
Kok eggene i 11 minutter og avkjøl dem i kaldt vann. Skrell dem og hakk dem i små biter.
Skjær løken i små terninger. Ha løk og smør i en liten gryte. La smøret smelte og stek løken til den er myk og blank.
Tilsett eggene og smak til med salt og pepper. Varm det forsiktig opp.
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre.
Kok brokkoliblandingen i lettsaltet kokende vann i 1-2 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit