fisk og sjømat
Fiskegrateng med brokkoli og eggesmør
Fiskegrateng er noe av det beste som finns. Server den rykende varm med brokkoli og kokte poteter som du kan mose i eggesmøret.

40min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pkCoop fiskegrateng 500 g
3stkegg
1stkløk (liten)
300gmeierismør
400gkokefaste poteter
1pkCoop brokkoliblanding
Litt Extra:
finhakket persille (i eggesmøret)
Fremgangsmetode
Tilbered fiskegratengen i ovnen som anvist på pakken.
Kok eggene i 11 minutter og avkjøl dem i kaldt vann. Skrell dem og hakk dem i små biter.
Skjær løken i små terninger. Ha løk og smør i en liten gryte. La smøret smelte og stek løken til den er myk og blank.
Tilsett eggene og smak til med salt og pepper. Varm det forsiktig opp.
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre.
Kok brokkoliblandingen i lettsaltet kokende vann i 1-2 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆