Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskegrateng med stekt bacon og ovnsbakte poteter

Fiskegrateng med makaroni og sprø skorpe blir enda bedre med bacon, grønnsaker og ovnsbakte poteter til.

Fiskegrateng med poteter og brokkoli på rød tallerken pyntet med urter fra en hvit utreskål på venstre side av retten.

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1 og en halvpkFindus God gammeldags fiskegrateng à 540 g

500gpoteter

1pkCoop Smårettbacon

100gmeierismør

1pkFindus brokkoli og blomkål

Litt Extra:

en halvstkgul løk (til steking med bacon)

1klypeGressløk eller timian

Fremgangsmetode

Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken
Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje
Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre
Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet
Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit