fisk og sjømat
Fiskegrateng med stekt bacon og ovnsbakte poteter
Fiskegrateng med makaroni og sprø skorpe blir enda bedre med bacon, grønnsaker og ovnsbakte poteter til.
![Fiskegrateng med poteter og brokkoli på rød tallerken pyntet med urter fra en hvit utreskål på venstre side av retten.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4dAcAy6b9qlgY4nOGqYpxL/86415fc45350529ed4c9bec85c92eec9/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-49-50-fisk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halv pkFindus God gammeldags fiskegrateng à 540 g
500 gpoteter
1 pkCoop Smårettbacon
100 gmeierismør
1 pkFindus brokkoli og blomkål
Litt Extra:
en halv stkgul løk (til steking med bacon)
1 klypeGressløk eller timian
Fremgangsmetode
Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken
Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje
Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre
Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet
Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆