fisk og sjømat
Fiskegrateng med stekt bacon og ovnsbakte poteter
Fiskegrateng med makaroni og sprø skorpe blir enda bedre med bacon, grønnsaker og ovnsbakte poteter til.

30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halvpkFindus God gammeldags fiskegrateng à 540 g
500gpoteter
1pkCoop Smårettbacon
100gmeierismør
1pkFindus brokkoli og blomkål
Litt Extra:
en halvstkgul løk (til steking med bacon)
1klypeGressløk eller timian
Fremgangsmetode
Tilbered fiskegratengen som anvist på pakken
Skjær potetene i grove biter. Ha på salt, pepper og litt olivenolje
Stek potetene i ovnen ved siden av gratengen til de er møre
Stek baconet sprøtt i litt olje. Tilsett smøret når baconet er godt stekt. Stek videre i 5-6 minutter til smøret er lett brunet
Kok grønnsakene i 1 minutt i lettsaltet kokende vann
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆