Til hovedinnhold
laks

Asiatisk laks med ris og salat

Laks passer godt med asiatiske smaker. Vend fisken i søt chilisaus, bak den i ovnen og server den med ris og salat med sprø sukkererter.

Laks, ris og salat pyntet med peanøtter, chili og en skive lime på en hvit tallerken med et hvitt håndkle under.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1 og en halvpkCoop laksefilet á 4 x125 g

1flaskesweet chili saus

3dlCoop Jasminris

1pksukkererter

1stklime

1pkromano mix

Litt Extra:

1nevepeanøtter

1stkchili rød

1nevefrisk koriander

Fremgangsmetode

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft
Legg fisken i en ildfast form og tilsett 5-6 ss sweet chili saus.
Vend fisken i sausen til den er godt dekket.
Stek fisken i 10-12 minutter i ovnen og la den hvile et par minutter på benken før den serveres.
Kok opp 3 dl ris med 4½ dl vann og la det småkoke på lav varme i 12-14 minutter under lokk.
Skjær sukkerertene i 4-5 biter.
Rør sammen 4-5 ss sweet chili saus og saften fra limen. Vend inn i salaten og sukkerertene.
Tilsett peanøtter, rød chili og koriander i salaten om det er ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit