Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Entrecôte i tortilla med avokado, løk og salsa

Fyll myke tortillalefser med grillet entrecôte, stekt løk, avokadomos, frisk salat og deilig chuncky salsa.

Entrecôte, ruccola, tomat, guacamole, rømme og chili i en tortilla liggende på en rød tallerken.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkPrime cut entrecôte à 360 g

1 og en halvpkCoop tex mex tortilla

1stkgul løk

2stkavokado

2stklime

1pkromano mix (kan blandes med ruccola)

1glassSanta Maria chunky salsa

Litt Extra:

1håndfullhakket frisk koriander

1dæsjlettrømme

1håndfullchili

Fremgangsmetode

Krydre entrecôten med salt og pepper og stek den på høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side. Sett kjøttet til side og la det hvile.
Skjær løken i skiver og stek den i samme stekepanne.
Mos avokadoene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av ½ lime.
Varm lefsene i ovnen og skjær kjøttet i strimler.
Fyll lefsene med kjøtt, stekt løk, avokadomos, salat og salsa. Drypp noen dråper limesaft på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit