biff, storfe, oksekjøtt
Entrecôte i tortilla med avokado, løk og salsa
Fyll myke tortillalefser med grillet entrecôte, stekt løk, avokadomos, frisk salat og deilig chuncky salsa.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkPrime cut entrecôte à 360 g
1 og en halv pkCoop tex mex tortilla
1 stkgul løk
2 stkavokado
2 stklime
1 pkromano mix (kan blandes med ruccola)
1 glassSanta Maria chunky salsa
Litt Extra:
1 håndfullhakket frisk koriander
1 dæsjlettrømme
1 håndfullchili
Fremgangsmetode
Krydre entrecôten med salt og pepper og stek den på høy varme i litt olje i 2-3 minutter på hver side. Sett kjøttet til side og la det hvile.
Skjær løken i skiver og stek den i samme stekepanne.
Mos avokadoene med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av ½ lime.
Varm lefsene i ovnen og skjær kjøttet i strimler.
Fyll lefsene med kjøtt, stekt løk, avokadomos, salat og salsa. Drypp noen dråper limesaft på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆