torsk
Fish and chips med hollandaise og bønnemiks
Sprøstekt fish and chips, det er bra greier. Dypp fisken og pommes fritesen i den herlige sausen, og dig in.
![Fish and chips med hollandaise og bønnemiks](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7oqykpxUt3yiOolEA2HAUO/34e6205eb5de0115e94c408466b05604/36-37-fisk.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLerøy sprøbakt torskefilet, 600 g
1 pkCoop Sprø pommes frites, 450 g
1 pkToro Hollandaisesaus
1 pkFindus krydret erte- og bønnemix
75 gsmør
en halv dlh-melk
1 dæsjolje til steking
Litt Extra:
1 klypeFrisk, hakket persille
Fremgangsmetode
Tilbered fisk og pommes frites som anvist på pakkene.
Stek bønnemiksen i litt olje på middels høy varme i en stekepanne i 5-6 minutter.
Lag sausen med smør, vann og melk som forklart på posen.
Litt Extra
Frisk, hakket persille i sausen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆