torsk
Fish and chips med hollandaise og bønnemiks
Sprøstekt fish and chips, det er bra greier. Dypp fisken og pommes fritesen i den herlige sausen, og dig in.

30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1pkLerøy sprøbakt torskefilet, 600 g
1pkCoop Sprø pommes frites, 450 g
1pkToro Hollandaisesaus
1pkFindus krydret erte- og bønnemix
75gsmør
en halvdlh-melk
1dæsjolje til steking
Litt Extra:
1klypeFrisk, hakket persille
Fremgangsmetode
Tilbered fisk og pommes frites som anvist på pakkene.
Stek bønnemiksen i litt olje på middels høy varme i en stekepanne i 5-6 minutter.
Lag sausen med smør, vann og melk som forklart på posen.
Litt Extra
Frisk, hakket persille i sausen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆