Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Helsprø fiskeburger med rødkålslaw og potetbåter

Burger er alltid populært, og fiskeburger er skikkelig digg. Topp den med en frisk rødkålsalat.

Vegetarburger med rødkålslaw, potetbåter og en dæsj ketchup ligger på en hvit tallerken med rød kant, det ligger en kniv til venstre for tallerkenen

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkLofoten helsprø fiskeburger 360 g

1stkliten rødkål

1stklime

1sssukker

1begerlettrømme

600gpoteter

1pkCoop Burgerbrød

1dæsjolje til steking

1klypesalt og pepper

Litt Extra:

1stkrevet gulrot

Fremgangsmetode

Skyll og skjær rødkålen i tynne strimler. Tilsett limesaft og sukker og la det stå i 15 minutter.
Rør inn ønsket mengde rømme.
Skjær potetene i båter og ha på litt olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen på 200 grader til de er sprø og møre.
Tilbered burgerne som anvist på pakken. Legg dem i burgerbrødene og topp med rødkålslaw.

Litt Extra

Revet gulrot i rødkålslaw'en.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit