fisk og sjømat
Helsprø fiskeburger med rødkålslaw og potetbåter
Burger er alltid populært, og fiskeburger er skikkelig digg. Topp den med en frisk rødkålsalat.
![Vegetarburger med rødkålslaw, potetbåter og en dæsj ketchup ligger på en hvit tallerken med rød kant, det ligger en kniv til venstre for tallerkenen](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1aqKg4yV9G3xUdNmzlIIpt/750f64be89fa218af83ab1e82bd8e171/uke_1-2_vegetar.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkLofoten helsprø fiskeburger 360 g
1 stkliten rødkål
1 stklime
1 sssukker
1 begerlettrømme
600 gpoteter
1 pkCoop Burgerbrød
1 dæsjolje til steking
1 klypesalt og pepper
Litt Extra:
1 stkrevet gulrot
Fremgangsmetode
Skyll og skjær rødkålen i tynne strimler. Tilsett limesaft og sukker og la det stå i 15 minutter.
Rør inn ønsket mengde rømme.
Skjær potetene i båter og ha på litt olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen på 200 grader til de er sprø og møre.
Tilbered burgerne som anvist på pakken. Legg dem i burgerbrødene og topp med rødkålslaw.
Litt Extra
Revet gulrot i rødkålslaw'en.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆