fisk og sjømat
Helsprø fiskeburger med rødkålslaw og potetbåter
Burger er alltid populært, og fiskeburger er skikkelig digg. Topp den med en frisk rødkålsalat.

25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2pkLofoten helsprø fiskeburger 360 g
1stkliten rødkål
1stklime
1sssukker
1begerlettrømme
600gpoteter
1pkCoop Burgerbrød
1dæsjolje til steking
1klypesalt og pepper
Litt Extra:
1stkrevet gulrot
Fremgangsmetode
Skyll og skjær rødkålen i tynne strimler. Tilsett limesaft og sukker og la det stå i 15 minutter.
Rør inn ønsket mengde rømme.
Skjær potetene i båter og ha på litt olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen på 200 grader til de er sprø og møre.
Tilbered burgerne som anvist på pakken. Legg dem i burgerbrødene og topp med rødkålslaw.
Litt Extra
Revet gulrot i rødkålslaw'en.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆