Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskeburger med rødløk og yoghurtdressing

Burgere er helt knall, og fiskeburger er både sunt og godt og kan serveres med masse digg. Rødløk, maiskrem og varme burgerbrød er toppen.

Fiskeburger med rødløk, salat og yoghurtdressing på en hvit tallerken med rød kant.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkLofotenburger med torsk og hyse 500g

1pkCoop Burgerbrød

1boksmaiskorn

2dlgresk yoghurt

1stkrødløk

1pkcrispisalat

Litt Extra:

1stkfinhakket rød chili (i maisdressingen)

Fremgangsmetode

Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Del rødløken i tynne ringer.
Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit