10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLofotenburger med torsk og hyse 500g
1 pkCoop Burgerbrød
1 boksmaiskorn
2 dlgresk yoghurt
1 stkrødløk
1 pkcrispisalat
Litt Extra:
1 stkfinhakket rød chili (i maisdressingen)
Fremgangsmetode
Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Del rødløken i tynne ringer.
Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆