Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskekaker og poteter i hvit saus med karri

Saftige fiskekaker med mye fisk og mild smak, er en familiefavoritt. Server dem med hvit saus med karri som du kan mose potetene i.

Hjerteformede fiskekaker på rødmønstret tallerken, sammen med poteter, gulrot, sukkererter og hvit saus med karri.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop familiens favoritt fiskekaker à 400 g (1-2)

400gkokefaste poteter

400ggulrøtter

1pkCoop sukkererter

1pkToro hvit saus

1klypekarripulver

Litt Extra:

1klypefrisk dill (eller gressløk eler persille)

Fremgangsmetode

Skrell poteter og gulrøtter.
Kok potetene møre i saltet vann.
Skjær gulrøttene i staver og kok dem møre i vann. Ha i sukkerertene de siste 2 minuttene.
Lag hvit saus som anvist på pakken og smak til med karripulver.
Varm fiskekakene i ovnen på 150 °C til de er gjennomvarme.

Litt Extra

Frisk dill, gressløk eller persille

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit