fisk og sjømat
Fiskekaker og poteter i hvit saus med karri
Saftige fiskekaker med mye fisk og mild smak, er en familiefavoritt. Server dem med hvit saus med karri som du kan mose potetene i.
![Hjerteformede fiskekaker på rødmønstret tallerken, sammen med poteter, gulrot, sukkererter og hvit saus med karri.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1KRyhkz35zKLIMadBSJb6z/89f742e76ed3193d2ddeca7b4a2254f7/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-47-48-fisk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop familiens favoritt fiskekaker à 400 g (1-2)
400 gkokefaste poteter
400 ggulrøtter
1 pkCoop sukkererter
1 pkToro hvit saus
1 klypekarripulver
Litt Extra:
1 klypefrisk dill (eller gressløk eler persille)
Fremgangsmetode
Skrell poteter og gulrøtter.
Kok potetene møre i saltet vann.
Skjær gulrøttene i staver og kok dem møre i vann. Ha i sukkerertene de siste 2 minuttene.
Lag hvit saus som anvist på pakken og smak til med karripulver.
Varm fiskekakene i ovnen på 150 °C til de er gjennomvarme.
Litt Extra
Frisk dill, gressløk eller persille
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆