fisk og sjømat
Frøbakt fisk med poteter i hvit saus
Frøbakt fiskefilet er et fint fiskestykke med en herlig, sprø panering med kjerner og frø. Det er en spennende vri på innbakt fisk. Server fisken med stuede dillpoteter og nykokte gulrøtter.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2pkFindus Frøbakt Fiskefilet à 220 g
400gpoteter
1poseToro hvit saus
7dlhelmelk
1buntfrisk dill (Evt. tørket)
400ggulrøtter
Litt Extra:
1tsdijonsennep (i potetene)
Fremgangsmetode
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene i 2-3 minutter.
Lag hvit saus som anvist på pakken og finhakk dillen.
Rør sammen hvit saus og poteter til ønsket konsistens. Tilsett dill. Smak til med salt og pepper, og hold potetstuingen varm.
Skrell gulrøttene og kok dem møre i vann.
Tilbered fiskefiletene som anvist på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆