Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Frøbakt fisk med poteter i hvit saus

Frøbakt fiskefilet er et fint fiskestykke med en herlig, sprø panering med kjerner og frø. Det er en spennende vri på innbakt fisk. Server fisken med stuede dillpoteter og nykokte gulrøtter.

Frøbakt fisk over gulrøtter, poteter og hvit saus i hvit skål.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkFindus Frøbakt Fiskefilet à 220 g

400gpoteter

1poseToro hvit saus

7dlhelmelk

1buntfrisk dill (Evt. tørket)

400ggulrøtter

Litt Extra:

1tsdijonsennep (i potetene)

Fremgangsmetode

Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene i 2-3 minutter.
Lag hvit saus som anvist på pakken og finhakk dillen.
Rør sammen hvit saus og poteter til ønsket konsistens. Tilsett dill. Smak til med salt og pepper, og hold potetstuingen varm.
Skrell gulrøttene og kok dem møre i vann.
Tilbered fiskefiletene som anvist på pakken.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit