kylling
Grillet kyllinglår med kyllingsaus og noisette-poteter
Det er overraskende enkelt å lage ovnsbakt kylling med en god, kremet saus og noisette-poteter som er knasende sprø utenpå og myke inni.
![Grillet kyllinglår liggende oppå noisette-poteter, sukkererter, kyllingsaus og en hvit tallerken med rød kant.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2JLreJt4RSfvRjFXnYt3MS/73b30e93344f3c09bc8decc8a9d32785/21-22_kylling.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkDen Stolte Hane grillede kyllinglår 850 g
1 pkHoff pommes noisette 600 g
1 poseBretagne kyllingsaus
25 gsmør
1 og en halv dlmelk
1 pksukkererter
Litt Extra:
1 nevefriske urter
Fremgangsmetode
Stek kyllinglår og pommes noisette i ovnen som anvist på pakkene.
Lag sausen med smør og melk som anvist på posen.
Legg til urter i sausen om ønskelig.
Kok sukkerertene i lettsaltet vann i 2 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆