biff, storfe, oksekjøtt
Grillet spicy burger med rødkål-peanøtt slaw
Spicy burgere med chili og jalapeño er ekstra digg. Stek dem på grillen og server med coleslaw med rødkål og knasende sprø peanøtter.
![Grillet spicy burger med rødkål-peanøtt slaw servert med ketchup på en hvit tallerken som ligger på en tre overflate](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4r5TmEkEqNqKGu8jln0CYX/bf5d4c648031d8748e38f573e421b91e/20-21-kjott.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkGrilstad Hamburger The spicy one
1 pkCoop Classic burgerbrød
1 stkrødkål eller liten hodekål
4 ssseterrømme
1 stksitron
3 sssalte, grovhakkede peanøtter
Litt Extra:
1 pkpommes frites
Fremgangsmetode
Skjær kålen i tynne strimler, dryss på salt, vend det sammen og la det stå i 10 minutter.
Rør inn rømme og saften fra sitronen.
Ha over i en serveringsskål og dryss over hakkede peanøtter.
Grill hamburgerne til de er gjennomstekt.
Varm burgerbrødene litt på grillen eller i ovnen.
Legg opp og server straks, gjerne med pommes frites.
Litt Extra
Pommes frites
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆