Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Grillet spicy burger med rødkål-peanøtt slaw

Spicy burgere med chili og jalapeño er ekstra digg. Stek dem på grillen og server med coleslaw med rødkål og knasende sprø peanøtter.

Grillet spicy burger med rødkål-peanøtt slaw servert med ketchup på en hvit tallerken som ligger på en tre overflate

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkGrilstad Hamburger The spicy one

1pkCoop Classic burgerbrød

1stkrødkål eller liten hodekål

4ssseterrømme

1stksitron

3sssalte, grovhakkede peanøtter

Litt Extra:

1pkpommes frites

Fremgangsmetode

Skjær kålen i tynne strimler, dryss på salt, vend det sammen og la det stå i 10 minutter.
Rør inn rømme og saften fra sitronen.
Ha over i en serveringsskål og dryss over hakkede peanøtter.
Grill hamburgerne til de er gjennomstekt.
Varm burgerbrødene litt på grillen eller i ovnen.
Legg opp og server straks, gjerne med pommes frites.

Litt Extra

Pommes frites

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit