kjøtt
Kjøttkaker med bakt brokkoli og gulrøtter
Hvem kan vel si nei til kjøttkaker med brun saus, luftig potetstappe og grønnsaker, ferdig på bare halvtimen!
![Kjøttkaker med bakt brokkoli og gulrøtter, potetmos og brun saus, servert på en hvit tallerken med rød kant.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/58XYWBrNtkD55MeQR5W1ox/997b971b36f1b6ee6e35c28df3aa9279/uke_1-2_kjott.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde kjøttkaker 800 g
200 ggulrøtter
1 stkbrokkoli
1 pkCoop potetmos 500 g
1 pkToro Brun saus
Litt Extra:
3 ssfinhakket løk
Fremgangsmetode
Skjær gulrøttene og brokkolien biter, og bak dem i ovnen med litt olje, salt og pepper på 200 grader i 15-20 minutter.
Lag potetmosen og sausen etter anvisning på pakken.
Varm kjøttkakene i ovnen på 160 grader i 10 minutter til de er gjennomvarme.
Litt Extra
Tilsett 3 ss finhakket løk i sausen
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆