Til hovedinnhold
laks

Laks i red curry-saus

Laks og grønnsaker i en deilig, litt spicy red curry-saus, er god, sunn og lettvint middag med asiatisk vri.

Laks i red curry-saus med ris server i en grå skål med et glass vann og en tallerken i bakgrunnen med oppskjært chili og limebåter, på høyre side av skålen ligger bestikk på et beige tørkle

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop laksefilet á 4 x125 g (1-2)

3dlCoop Jasminris

1stkpaprika

2stkvårløk

1pkCoop Blomkålblanding

3ssSanta Maria Red Curry Paste

1bokskokosmelk, 400 ml

Litt Extra:

1klypefrisk koriandet

1stkfinsnittet chili

1stklimebåt

Fremgangsmetode

Kok jasminrisen som anvist på pakken.
Skjær fisken i store terninger og paprika og vårløk i strimler.
Fres alle grønnsakene i litt olje i 1 minutt.
Tilsett rød curry paste og kokosmelk og rør godt. La det koke i 2 minutter og tilsett fiskebitene.
Kok det forsiktig videre i 2 minutter til. Server laks og grønnsaker i rød curry saus med jasminris til.

Litt Extra

Topp med frisk koriander, finsnittet chili og en limebåt

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit