laks
Laks i red curry-saus
Laks og grønnsaker i en deilig, litt spicy red curry-saus, er god, sunn og lettvint middag med asiatisk vri.
![Laks i red curry-saus med ris server i en grå skål med et glass vann og en tallerken i bakgrunnen med oppskjært chili og limebåter, på høyre side av skålen ligger bestikk på et beige tørkle](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7u9Q5PSmor9xKklvZnpBHO/6c351ee6568eae71ed2c2bc83b738a82/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-3-4-fisk-1.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop laksefilet á 4 x125 g (1-2)
3 dlCoop Jasminris
1 stkpaprika
2 stkvårløk
1 pkCoop Blomkålblanding
3 ssSanta Maria Red Curry Paste
1 bokskokosmelk, 400 ml
Litt Extra:
1 klypefrisk koriandet
1 stkfinsnittet chili
1 stklimebåt
Fremgangsmetode
Kok jasminrisen som anvist på pakken.
Skjær fisken i store terninger og paprika og vårløk i strimler.
Fres alle grønnsakene i litt olje i 1 minutt.
Tilsett rød curry paste og kokosmelk og rør godt. La det koke i 2 minutter og tilsett fiskebitene.
Kok det forsiktig videre i 2 minutter til. Server laks og grønnsaker i rød curry saus med jasminris til.
Litt Extra
Topp med frisk koriander, finsnittet chili og en limebåt
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆