torsk
Lettsaltet torsk med asiatisk wok
Bak fisk i ovnen, wok grønnsaker raskt i pannen og kok nudler. Vend det sammen med en god asiatisk saus, og middagen er ferdig på bare 15 minutter.
![Lettsaltet torsk, wokede grønnsaker og fullkornnudler med pad thai woksaus.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4vmHLJs0sNqjwMVmAdTEfB/82cea905f602997ec1772e90a71d4c04/lettsaltet-torsk-wokede-gronnsaker-og-fullkornnudler-med-pad-thai-woksaus.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkCoop Torskeloin (4 x 125 g)
1 poseSanta Maria Asian wok pad thai
1 poseFindus familiewok
1 pkCoop fullkornnudler
1 stklime
Fremgangsmetode
Vend torsken i halvparten av pad thai sausen og bak den i stekeovnen. Steketid 200gr 10-15min.
Stek wokblandingen i en wok eller i stekepanne på høy varme.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Vend sammen nudlene, grønnsakene og resten av woksausen.
Smak til med limesaft
EKSTRA: Topp retten med ristet sesamfrø
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆