kylling
Meksikansk kylling i form
Deilig tacokrydret kylling baker du i form med ris, bønner og salsa. Topp det med creme fraiche, revet ost og tomater og gratiner det i ovnen til osten er smeltet.
![meksikansk kylling med ris og guacamole på en rød tallerken med bestikk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2DhygCTXFPEFmc0LV5hf0S/ef4c99f81d656cb4c83debf35c68762d/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-51-52-kylling.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop kyllingfilet bit 400 g
1 pkSanta Maria taco mix
3 dlCoop Basmatiris
1 pkCoop Bønnemiks
1 glassSanta Maria chunky salsa
1 begercreme fraiche
100 gCoop revet ost
2 stktomater
Litt Extra:
1 håndfullnacho chips
1 dæsjguacamole
1 nevekoriander
Fremgangsmetode
Skru ovnen på 180 °C.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Stek kyllingen i tacokrydder.
Fordel ris, bønner og salsa i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
Topp med creme fraiche, revet ost og tomater i skiver.
Stek i ovnen i 15 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆