Til hovedinnhold
kylling

Meksikansk kylling i form

Deilig tacokrydret kylling baker du i form med ris, bønner og salsa. Topp det med creme fraiche, revet ost og tomater og gratiner det i ovnen til osten er smeltet.

meksikansk kylling med ris og guacamole på en rød tallerken med bestikk

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop kyllingfilet bit 400 g

1pkSanta Maria taco mix

3dlCoop Basmatiris

1pkCoop Bønnemiks

1glassSanta Maria chunky salsa

1begercreme fraiche

100gCoop revet ost

2stktomater

Litt Extra:

1håndfullnacho chips

1dæsjguacamole

1nevekoriander

Fremgangsmetode

Skru ovnen på 180 °C.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Stek kyllingen i tacokrydder.
Fordel ris, bønner og salsa i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
Topp med creme fraiche, revet ost og tomater i skiver.
Stek i ovnen i 15 minutter.

Andre relevante oppskrifter