svinekjøtt
Nakkekoteletter med grillet mais
Kotelettene er ferdig krydret og skal bare stekes noen minutter i pannen for å bli saftige og få fin stekeskorpe. Server dem med kremet potetsalat, grillet mais og en enkel saus med hvitløk og urter.
![Nakkekoteletter med grillet mais og potetsalat servert på en hvit tallerken med et rødt og hvitt stripete håndkle under tallerkenen og en gaffel ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/78iB4TSJzzo6bvMSLaXqaC/b8d1ea18be494988daf30307c4c37fc6/23-24_kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt nakkekoteletter med ramsløk
1 pkCoop potetsalat
1 pkmaiskolber
1 buntpersille
1 pottekoriander
1 feddhvitløk
1 dlolivenolje
1 stksitron
Litt Extra:
1 dæsjrømme
1 neverevet parmesan
1 klypekajennepepper
Fremgangsmetode
Grill eller stek nakkekotelettene i panne 3-4 minutter på hver side.
Grill eller stek maiskolbene gyllenbrune. Det er godt hvis de blir litt godt stekt.
Hakk urter og hvitløk eller kjør det med stavmikser. Bland det med olivenolje og litt sitronsaft og smak til med salt.
Litt Extra
Topp maiskolbene med rømme, revet parmesan og kajennepepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆