Til hovedinnhold
kylling

Risotto med kylling, sopp og parmesan

Kylling og ris blir enda mer spennende når du lager risotto med sopp og parmesan. Det er middag på bare 20 minutter.

Risotto med kylling, sopp og parmesan servert på en hvit tallerken med en kant rundt og spisepinner på høyre side av tallerkenen

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop kyllingfilet 400 g

1stkkyllingbuljongterning

250gXtra sjampinjong

1stkliten løk

300grisottoris

50grevet parmesan

1 og en fjerdedelvann

Litt Extra:

1ssmeierismør

1klypehakket persille

Fremgangsmetode

Kok opp 1,3 l vann med 1 kyllingbuljongterning og hold det varmt.
Skjær 250 gram sjampinjong i 6 biter hver. Kutt 1 liten løk i små terninger.
Varm opp en stor stekepanne og stek 400 gram kyllingbiter i 3-4 minutter. Sett dem til side. Brun soppen i pannen til den er godt stekt.
Tillsett 300 gram risottoris og løken og fres det i 2 minutter.
Spe med buljong, først 1/3 og la det koke nesten inn før du tilsetter 1/3 til og koker videre. Tilsett resten av buljongen hvis det er nødvendig. Pass på at risen ikke blir for løs. Den skal koke i totalt 18-20 minutter.
Tilsett kyllingbitene og 50 gram revet parmesan.
Smak til med salt og pepper.

Litt Extra

Meierismør og hakket persille sammen med kyllingen og parmesanen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit