Til hovedinnhold
billig middag

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter

Små, spanske kjøttboller med aioli og tomatsaus er middag som får deg til å drømme om ferie i sola.

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop spanske kjøttboller à 360 g (1-2)

5stkklaser tomater (4-5)

1feddhvitløk

1tstomatpuré

1tstørket oregano

400gsmåpoteter

1pkCoop fryste aspargesbønner

1begerCoop aioli

Litt Extra:

1klypeparmesan

Fremgangsmetode

Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
Server med aioli.

Litt Extra

Revet parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn