biff, storfe, oksekjøtt
Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter
Små, spanske kjøttboller med aioli og tomatsaus er middag som får deg til å drømme om ferie i sola.
![Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter, servert på en hvit tallerken med en rød stripe langs kanten og rødt bestikk, ligger på en hvit duk med et glass vann og limebåter i bakgrunnen](/assets/contentful/b26eki8n3vte/1YVUtNEeggioVcjCXRWj5Q/9198cba6e10064a81f1e83532e740c54/spanske-kjottboller-med-tomatsaus-potet-og-aioli.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop spanske kjøttboller à 360 g (1-2)
5 stkklaser tomater (4-5)
1 feddhvitløk
1 tstomatpuré
1 tstørket oregano
400 gsmåpoteter
1 pkCoop fryste aspargesbønner
1 begerCoop aioli
Litt Extra:
1 klypeparmesan
Fremgangsmetode
Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
Server med aioli.
Litt Extra
Revet parmesan
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆