Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter

Små, spanske kjøttboller med aioli og tomatsaus er middag som får deg til å drømme om ferie i sola.

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter, servert på en hvit tallerken med en rød stripe langs kanten og rødt bestikk, ligger på en hvit duk med et glass vann og limebåter i bakgrunnen

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop spanske kjøttboller à 360 g (1-2)

5stkklaser tomater (4-5)

1feddhvitløk

1tstomatpuré

1tstørket oregano

400gsmåpoteter

1pkCoop fryste aspargesbønner

1begerCoop aioli

Litt Extra:

1klypeparmesan

Fremgangsmetode

Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
Server med aioli.

Litt Extra

Revet parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit