svinekjøtt
Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk
Wok er raskt å lage, og grønnsakene blir herlig sprø og friske. Fres strimlet svinekjøtt og vend løk og grønnsaker i kokosmelk og litt spicy rød currysaus.
![Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk servert i en skål med røde spisepinner og en limebåt, i bakgrunnen er det en stor skål med ris](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4qObMrorgtA6Bu7pfMbmpN/abcc18c254d88726ed1e87bc950f5605/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-19-20-kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop strimlet svinekjøtt, 350 g
2 poseboil in bag Coop Jasminris
1 stkgul løk
1 feddhvitløk
1 glassrød currypaste
1 bokskokosmelk
2 stkvårløk
1 pkCoop wokmiks
1 stklime
Litt Extra:
1 stkFinhakket chili
1 klypefrisk koriander
Fremgangsmetode
Brun kjøttet i varm stekepanne.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skrell og hakk løk og hvitløk.
Fres det i en gryte til løken er litt myk, 4-5 minutter.
Ha i currypaste og fres videre i 3-4 minutter.
Tilsett kokosmelk og 1/2 dl vann og kok opp.
Ha i kjøttet, finsnittet vårløk og wokmiks og la det koke i 2-3 minutter.
Smak til med limesaft, salt og pepper.
Litt Extra
Finhakket chili og frisk koriander
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆