vegetar
Vegetarpølser med potetsalat og eple- og agurkrelish
Vegetar til middag med vegetarpølser og kremet potetsalat er raskt og enkelt, og det skal lite til for å gjøre litt ekstra ut av det. Rør sammen en frisk og syrlig agurksalat med eple, og varm pølsebrødene i ovnen et par minutter.
![Vegetarpølser med potetsalat og eple- og agurkrelish i pølsebrød, på en hvit tallerken med rød kant, ligger på et rødt og hvitt stripete håndkle](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5YuzkR0oLJZ31z3EADXPC1/49c7907998978f5a580dc59b9808b7e4/23-24_vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Vegetardag Pølser
1 pkpølsebrød
en halv stkgrønt eple
en fjerdedel stkagurk
1 glassagurkmix
1 pkCoop potetsalat
Litt Extra:
1 nevekapers (om ønskelig )
Fremgangsmetode
Stek vegetarpølser som anvist på pakken.
Varm pølsebrødene i ovnen i 2 minutter.
Skjær eple og agurk i små terninger og bland det med 100 gram agurkmix.
Litt Extra
Tilsett kapers i eple- og agurkrelishen
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆